Op vrijdag 4 oktober 2019 is Ons Dorpshuis heropend met nieuwe stoelen en een speciale hoek voor kleine groepen mensen die in Ons Dorpshuis samenkomen.

Deze hoek bij de bar is special afgescheiden met grote schermen waar oude foto’s van het vroegere leven in Nieuwe-Tonge staan afgebeeld.

Deze kunnen worden verwijderd als de volledige zaal in gebruik is en dus multifunctioneel.

 

 

De verandering ging gepaard met een feestelijk opening waar gelijktijdig afscheid kon worden genomen van de voorzitter Cees Noteboom welk sinds jaren de stuwende kracht achter de schermen van Ons Dorpshuis is geweest.

Vele verenigingen en afgevaardigden van de gemeente en  leden van De Dorpsraad Nieuwe-Tonge in Bloei bedankten Cees voor zijn inzet en enthousiasme in de afgelopen tijd.

De Heer Johan Jordaan heeft in zijn afscheidsspeech alle facetten van de afgelopen jaren nog eens op een rij gezet en gaf aan dat mede door  de voorzitter het huidige dorpshuis  is wat het is en kon trots terug kijken.

Tevens werd natuurlijk het volledige team van Ons Dorpshuis bedankt voor hun inzet en na de officiële zaken werd er een drankje geschonken en kon iedereen van de nieuwe ambiance gebruik maken.