Deze ondernemer is een geboren Rotterdammer. Hij kwam naar Goeree Overflakkee  omdat zijn vrouw Daniëlle uit  Menheerse afkomstig is en graag  naar het eiland terug wilde. Hij heeft er nog geen dag spijt van gehad. “Het is hier rustiger, je kent de mensen uit je straat en voor onze twee dochters is het hier veel beter en rustiger opgroeien dan in de stad.”

5e generatie
Vol trots vertelt hij, dat hij al de vijfde generatie schilder van de familie is. En dat hij, ondanks dat hij al 26 jaar werkzaam is, nog steeds vol plezier iedere dag weer begint. Aanvankelijk werkte hij met zijn vader bij dezelfde werkgever. Toen zijn vader zo’n 10 jaar terug als zelfstandige ging werken, durfde hij dat nog niet aan. Maar nadat hij vier jaar geleden werkloos werd, besloot hij toch ook als zelfstandige te gaan werken. Liever dan werkloos thuis te zitten, vindt hij.

In de winter wat stiller
Hij werkt nu alleen aan particuliere huizen, zowel binnen als buiten, waar hij in het verleden ook aan  grote projecten als de Euromast en het huis van Pim Fortuin werkzaam was. “Dat was ook leuk, maar nu heb je meer contact met de huiseigenaar en zie je het resultaat van jouw werk.” De mond tot mond reclame is de grootste klantenwerver. Verder staat hij op Facebook en Google. Tegenwoordig weet men hem goed te vinden en heeft hij ruim voldoende werk. Alleen in de wintermaanden is het wat stiller, maar dat is bij elk schildersbedrijf het geval.

Laatste vraag
Welk huis in Nieuwe Tonge zou je het liefst schilderen?
“Meerdere! Nieuwe Tonge heeft veel mooie karakteristieke huizen, zo staan er aan de Kerkring bijvoorbeeld mooie panden. Ik zou het leuk vinden ze, door te schilderen, nog mooier te maken!. De huizen beter uit de verf laten komen, zeg maar.”