Afgelopen woensdag 6 december was het weer zover. Windfonds Krammer overhandigde de cheques om projecten in de omgeving te (mede) financieren.

Voor de gelegenheid waren de vertegenwoordigers uitgenodigd bij Windpark Krammer. Penningmeester Aad van Kempen; “Mooi dat we ook dit jaar weer een groot aantal projecten konden ondersteunen. In totaal heeft het Windfonds in 2023, in twee rondes, meer dan € 115.000 geschonken aan de verschillende projecten. Windpark Krammer is van en voor de regio. We vinden het belangrijk dat de omgeving meeprofiteert van Windpark Krammer, dat is opnieuw gelukt.”

Deze avond werden de cheques van de tweede ronde van 2023 uitgereikt. De vijf projecten die mede door een bijdrage van Windfonds Krammer gerealiseerd zijn of worden; Dorpsraad Nieuwe-Tonge,€ 9.285,–, voor bloembakken om het dorp op te fleuren in 2024, Jeugdsoos de Pul (Bruinisse),
€ 4.250,–, voor aanschaf nieuwe koelkasten, Brusea (Bruinisse), € 2.650,–, voor bloembakken in de Oudestraat in Bruinisse in 2024, Rooms Katholieke kerk Oude-Tonge, € 2.000,–, voor vervanging van de oude verlichting door LED lampen en tenslotte Stichting Natuur en Milieu Educatie Schouwen Duiveland (NME – SD), € 24.600,– voor de realisatie van een moestuin en vergroening schoolpleinen in Bruinisse.

Windfonds Krammer is altijd op zoek naar goede projecten om te kunnen ondersteunen. Dus heb jij een goed plan rondom welzijn, cultuur of natuur & milieu en valt het plan binnen de postcodegebieden 4310, 4311,4675, 3244, 3255 of de directe omgeving. Neem dan een kijkje www.windfondskrammer.nl , en wie weet ben jij de volgende die, om je project te realiseren, zo’n mooi bedrag ontvangt. De deadline voor indienen is jaarlijks uiterlijk 1 oktober en 1 april.