Samen met de gemeente willen we de mogelijkheden om te spelen en elkaar te ontmoeten op het speelveld aan de Hertog Jan van Beierenlaan vergroten. Op 27 september 2023 was de eerste buurt- en sportmiddag op het speelveld. Er zijn toen ideeën en aandachtspunten opgehaald. Die zijn verwerkt in twee schetsontwerpen. Bij het maken van de schetsontwerpen was er extra aandacht voor de toegankelijkheid voor mindervaliden.

Op 16 april 2024 is er een tweede buurt- en sportmiddag in de gymzaal aan Kerkstraat 2. Daar kunt u de schetsen bekijken, uw voorkeur uitspreken, en vragen stellen. Dat helpt ons de schetsontwerpen definitief te maken. Ook verzorgt het Sportteam Goeree-Overflakkee een sportief programma voor de kinderen uit het dorp. Iedereen uit de buurt is welkom.

Maar bent u niet in de gelegenheid om te gaan? Of laat u liever uw mening online horen? Dat kan natuurlijk ook via dit platform. Hieronder ziet u de 2 schetsontwerpen. U kunt stemmen op het ontwerp dat uw voorkeur heeft. Heeft u vragen of opmerkingen over de ontwerpen? Bijvoorbeeld dat u een element uit het ene ontwerp graag zou terugzien in het andere ontwerp? Dat kunt u ook laten weten door een reactie te geven op de ontwerpen.